Hirdetés

Befutott a Reign of the Supermen animációs film előzetese

|

Mi lesz a világgal Superman halála után? A folytatásban nem is egy, hanem több Superman szerű figura is felbukkan a semmiből, de nem tudni, honnan érkeztek.

Hirdetés

Újabb filmmel bővül a DCAMU (a DC animációs filmes univerzuma) aminek legutolsó filmjében, a The Death of Superman végén a szeretett vörösköpenyes életét veszti. Kritikánkban írtunk róla, hogy meg voltunk elégedve a filmmel, és említettük is, hogy a végén nem maradhatott el a folytatás beharangozása, aminek első előzetese a minap futott be. 

Hirdetés

A Reign of the Supermen címet viselő folytatás története szerint Superman temetése után eltűnik a holttest, és a semmiből nem is egy, hanem több Superman hasonmás bukkan elő, akiknek mind a létüket, mind a motivációjukat homály fedi. Superman barátait, szerelmét és az Igazság Ligáját is elkezdi foglalkoztatni az ügy, hogy a végére járjanak a dolognak.

 

A Reign of the Supermen jövő év elején, 2019. január 15-én debütál digitális formában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.