Hirdetés

Replicas trailer - Keanu Reeves istent játszik

|

Ebben a szívbemarkoló témájú sci-fi thrillerben Keanu Reeves karaktere megpróbálja visszahozni a családtagjait a halálból.

Hirdetés

Noha a Jeffrey Nachmanoff (Az áruló, Holnapután) rendezésében és Chad St. John (Támadás a Fehér Ház ellen 2. - London ostroma, The Punisher: Dirty Laundry) írásában készülő filmről, a Replicas című sci-fi thrillerről már tavaly októberben mutattak nekünk trailert, a film azóta sem jelent meg és két országot (Litvánia, Hollandia) még nem jelentették be, hogy mikor kapjuk meg. Pedig hatalmas potenciál van a koncepcióban és a főszereplőben egyaránt. 

Hirdetés

A történet szerint egy Will Foster nevű tudós (Keanu Reeves) megszállottan dolgozik azon, hogy át tudja ültetni az emberi tudatot egy mechanikus testbe, azonban mielőtt sikerülne az áttörés, egy szörnyű autóbalesetben meghal a családja. Will nem hajlandó beletörődni abba, hogy elveszítette szeretteit, ezért megpróbálja őket visszahozni az életbe azzal, hogy klónozza őket. Azonban előbb-utóbb rájön, hogy nem lehet büntetlenül istent játszani. A film legújabb  trailere sem kevésbé szívszorító, mint az előző: 

Nem lehetett könnyű dolga a színésznek, hiszen a magánéleti tragédiái kísértetiesen hasonlítanak a Replicas sztorijában történtekre: 1999-ben ugyanis egykori barátnőjével, Jennifer Syme színésznővel gyereket vártak, de kislányuk halva született, ám ezt nem bírták feldolgozni és néhány hónap múlva szakítottak, majd a súlyosan depressziós Syme halálos autóbalesetet szenvedett 2001-ben. A sci-fi körítést leszámítva olyan lesz, mintha Reeves életének egy fájdalmas részébe csöppennénk bele, ezt pedig valószínűleg tükrözni fogja az arca is. 

A mellékszerepekben többek között helyet kapott Alice Eve, Thomas Middleditch és John Ortiz is, ami pedig a dátumot illeti, amint bejelenti az Entertainment Studios, azonnal szólni fogunk. Reménykedünk egy magyar premierben is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.