Hirdetés

Resident Evil: The Final Chapter - megkaptuk az első ízelítőt

|

A jövő hét folyamán mutatják meg nekünk a Resident Evil: The Final Chapter első trailerét, addig is egy nagyon rövid kedvcsinálóval hangolódhatunk a következő Kaptárra.

Hirdetés

Ennyi filmmel a franchise háta mögött nehéz elhinni, de állítólag (hangsúlyozzuk: ÁLLÍTÓLAG) a The Final Chapter alcím nem csak egy ügyes marketingfogás, valóban a következő Resident Evil lesz az utolsó, amelyben visszatérünk a gyökerekhez. A kaptár: Megtorlás (Resident Evil: Retribution) eseményei után járunk, amikor az emberiség már az utolsókat rúgja. Mivel Alice az egyetlen túlélő, aki tudja, hogy mit jelent az emberiség utolsó mentsvárának lenni az élőhalott hordák ellen, ezért vissza kell térnie oda, ahol az egész rémálom kezdődött: Raccoon City-be, ahol az Umbrella Corporation összegyűjti erőit egy végső csapásra az apokalipszis megmaradt túlélői ellen.

Hirdetés

Alice-nek ismét versenyt kell futnia az idővel, ezért egyesíti erőit a régi barátival és egy váratlan szövetségessel, hogy végül az élőhalottak és új mutáns szörnyek ellen vívott csatában dőljön el a sorsa. A főszerepben természetesen ismét Milla Jovovich-ot láthatjuk, akihez egy ismerős arc, Ali Larter csatlakozik Claire Redfield képében. Rajtuk kívül a Resident Evil: The Final Chapter stábjában üdvözölhetjük még a következőket is: Shawn Roberts (X-Men: A kívülállók, A kaptár: Túlvilág, Hipervándor), Ruby Rose (Orange is the New Black), William Levy (A vihar, Kettős játszma), Fraser James (Április Ruandában, Fosztogatók négy keréken), Eoin Macken (Sötét erdő, A kilencedik légió) és a japán modell, Rola. 

A Resident Evil franchise végső felvonása Paul W.S. Anderson rendezésében várhatóan 2017. január 27-én jelenik meg világszerte. Az első trailert augusztus 9-én láthatjuk majd, tartsatok velünk akkor is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.