Hirdetés

Ricky Gervais utoljára néz szembe a gyásszal a Netflixen

|

A komikus After Life című sorozatának 3. évada hamarosan megérkezik a streamingszolgáltatóra, trailerrel hangolódhatunk rá.

Hirdetés

Hogyan lehet feldolgozni, ha az egyik legalattomosabb, lassan ölő betegség elveszi tőled azt, akit a világon a legjobban szeretsz? Mindenkinél másképpen zajlik le a gyászfolyamat, Tony (Ricky Gervais) például egyszerűen nem akar tovább élni elhunyt felesége, Lisa (Kerry Godliman) nélkül, még öngyilkosságot is megkísérel, ám kutyája megakadályozza ebben. Mégsem képes továbblépni, önpusztító hajlamának - amely jó nagy adag cinizmussal és helyenként taplósággal párosul - pedig nemcsak saját magára, hanem a környezetére is egyre negatívabb hatással van. Vagy mégsem?

Hirdetés

Az After Life - Mögöttem az élet tipikusan az a sorozat, amiben az egyik pillanatban még a nevetéstől törlöd a könnyeket a szemedből, a másik percben pedig már egészen más miatt, ezt pedig már két évadon keresztül megélhettük a Netflixen, köszönhetően Gervaisnek, aki nem csupán főszereplője, de írója is a szériának. A harmadik és egyben utolsó évaddal elbúcsúzik az After Life, még egy utolsó alkalomra visszatérhetünk ehhez a bájos kisvároshoz és bogaras lakóihoz, ez pedig az alábbi előzetes alapján még meghatóbb lesz, mint az eddigi etapok: 

Az After Life harmadik szezonja január 14-től látható a Netflixen. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.