Hirdetés

Rim of the World trailer - kölykök az űrlények ellen

|

A Charlie angyalai és a Terminátor - Megváltás rendezőjének új filmjében egy idegen invázióba csöppennek bele egy nyári tábor résztvevői.

Hirdetés

Bár McG (Charlie angyalai, Terminátor - Megváltás, Kémes hármas, 3 nap a halálig) pályafutása meglehetősen hullámzó a filmek minőségét tekintve, a Netflixre készülő új projektjének, az űrlényinváziós akció-kalandnak ígérkező Rim of the Worldnek mégis van egyfajta szolid bája.

Hirdetés

Talán azért, mert az első trailer olyan érzetet kelt, mintha a film a Stranger Things, a Kincsvadászok, A függetlenség napja, az Idegen arcok és az Az keveréke lenne. Erre hajaz a sztori is, miszerint néhány srác éppen egy nyári táborban próbálja élvezni a gyerekkort és barátkozni, amikor beüt a krach és a Földet egy idegen faj támadja meg, akikkel láthatóan a katonaság nem bír el. Úgy alakul, hogy a bandán múlik a világ sorsa: el kell jutniuk a 70 mérföldre lévő műholdas védelmi rendszerig. 

A Rim of the World május 24-én landol a Netflixen, mi pedig be fogunk róla számolni, hogy sikerült.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.