Hirdetés

Hugh Jackman bemutatja, hogy milyen a romlott oktatás

|

Csúnya, rossz tanárbácsik!

Hirdetés

Hugh Jackman, Allison Janney, valamint Ray Romano és Alex Wolff a főszereplői ennek a megtörtént eseményeken alapuló filmnek, mely egy csúnya sikkasztás-botrányt mesél el. 

Hirdetés

A keserűen komikus hangvételűnek ígérkező Romlott oktatás az HBO égisze alatt készült és egy Long Island-i iskola tanárainak a történetét meséli el, akik 11,2 millió dollár értékben sikkasztottak. A 2004-ben történt esetre egy Robert Kolker által írt magazincikk keretén belül figyelt fel a világ, az HBO pedig 20 millió dollárt költött arra, hogy a jogokat megszerezzék és filmre fordítsák azt. Érdekessége a filmnek, illetve a stábnak, hogy a forgatókönyvet jegyző férfi, Mike Makowsky maga akkoriban diák volt a tárgyalt iskolában, így valószínűsíthetően a tényfaktor és a hitelesség is nagyobb lesz a kész művet illetően. 

Az előzetest elnézve egyébként a film főként fekete humorral fog operálni, illetve azzal a gyanúperrel is élünk, hogy Hugh Jackman és Allison Janney is legjavukat fogják nyújtani. A filmet rendezőként levezénylő Cory Finley-től a Telivérek című sajátos hangvételű fekete komédiát láthattuk és ha abból indulunk ki, akkor most is reménykedhetünk a minőségi munkában. 

A filmet leghamarabb április 26-án láthatjuk az HBO GO felhozatalában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.