Hirdetés

Rövid kedvcsinálókat kapott a Dexter új évada

|

Dexter hamarosan visszatér.

Hirdetés

Remekül haladnak az előreláthatólag az idei év második felében visszatérő Dexter új évadának munkálatai, hiszen az elmúlt napokban már két, rövid kedvcsináló is érkezett a projekt háza tája felől a szériának otthont adó Showtime-nak köszönhetően, mely ugyan még semmit nem árul el a történetről, a hangulatot viszont annál jobban megalapozza.

Hirdetés

Először csak egy pár másodperces hangulatfelkeltő videót kaptunk, amelyben az antihős narrációját hallhattuk egy télies táj és egy fejsze képe alatt, ám nemrég egy közel fél perces teaser trailer is napvilágot látott, amelyben már beköszön maga a főszereplő, Dexter Morgan is, aki a rá jellemző ördögi mosollyal (és a háttérben felfedezhető megkötözött áldozatával) tudatja velünk, hogy az önkéntes száműzetésének vége.

Az eredetileg 2006-2013 között futó szériáról még tavaly ősszel jelentették be, hogy hét év után feltámasztják egy tízrészes, limitált széria formájában, méghozzá az eredeti vezető producer, Clyde Phillips vezényletével, aki anno négy évad után szállt ki a sorozatból. A készítők célja, hogy kiküszöböljék a csorbát, amit a csalódáskeltő lezárás okozott, mi pedig remélni tudjuk csak, hogy sikerül nekik. Ti várjátok Dexter visszatérését?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.