Hirdetés

Rövid videókban mutatják be a Karate kölyök folytatás szereplőit

|

Néhány egyperces kedvcsináló prezentálja a Cobra Kai sorozat szereplőit, amikben mind a régi, mint az új arcokról megtudhatunk pár dolgot.

Hirdetés

Újra kinyit az első Karate kölyök film jól ismert dodzsója, a Cobra Kai, és megint egymásnak feszül a kultikus film két harcosa, Daniel LaRusso és Johnny Lawrence. A YouTube Red szolgáltatás felületén debütáló 10 részes miniszéria május 2-án lesz megtekinthető.

Hirdetés

A két már jól ismert főszereplő mellett a rövidke videókban bemutatkozik Xolo Maridueña, aki az iskolai állandó szekálások miatt kezd el karatét tanulni Johnny szárnyai alatt, mellette Tanner Buchanan is feltűnik, aki Johnny fiának bőrébe bújik. Harmadikként pedig Mary Mouser fogja eljátszani az első film főhősének lányát, Samantha LaRussot.

Nektek megjött a kedvetek a sorozathoz?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.