Hirdetés

Ruby Rose szétveri Jean Reno csapatát a The Doorman előzetesében

|

Portásnak áll Ruby Rose, a csillió kitüntetéssel büszkélkedhető ex-katona.

Hirdetés

Újabb taggal bővülhet a "most ez minek?" típusú filmek felhozatala, hiszen a megjelent első előzetese alapján ide sorolható Ruby Rose közelgő alkotása, a The Doorman is. A Batwoman után a színésznő egy igazi, ZS kategóriásnak kinéző akciófilmhez szerződött le, mellett pedig felbukkan még Jean Reno is, mint a fenyegető terrorista ellenfele. A kétperces ízelítőt látva pedig méltó kihívója is lehet ez a The Doorman Megan Fox Rogue mozijának.

 

Hirdetés

A The Doorman főszereplője Ali (Rose), aki egy rengeteg kitüntetéssel jutalmazott különleges katona volt egykoron, de egy balul elsült akció után kilépett. Portásnak állt egy szállodában, és reméli, maga mögött hagyhatja az álmaiban mindmáig kísérő múltját. Egyik nap viszont gaz terroristák foglalják el a szállodát Victor Dubois (Reno) vezetésével, ám egyikük sem számolt Alival. A nő egy macska-egér harcba kezd bele a rosszarcúakkal.

 

A történetet olvasva egyre kevesebb kérdés fogalmazódik meg az emberben, de miután megtudja azt is, hogy a The Doorman rendezője az a Ryûhei Kitamura, aki az Éjféli etetés vagy éppen a borzasztóan pocsék Versus direktora is volt, már mindent elenged a film kapcsán. A The Doorman október 9-én fog megjelenni VOD-n, 13-án pedig DVD-n és Blu-ray-en. Ti azért tesztek majd vele egy próbát?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.