Hirdetés

Fogyassz egy rövidet! - Samuel L. Jackson karrierje 10 percben

|

Sokan talán meglepődnek azon, hogy a cool színész mennyi mindenben játszott.

Hirdetés

James Corden talkshow házigazda egyik visszatérő showeleme, hogy pár percben röviden feleleveníti egy-egy színész karrierjét, amiben az adott aktor is szívesen működik közre. Most az olyan nevek után, mint Tom Hanks, Matt Damon, vagy Tom Cruise, Samuel L. Jackson csatlakozott.

Hirdetés

Jackson filmográfiája pedig hatalmas (még ő sem tudja megmondani a pontos számot). Ezt a vicces kis szösszenetet elnézve magunk is olykor meglepődünk, hogy mennyi filmben szerepelt, de természetesen nem maradnak ki az olyan klasszikusok, mint a Ponyvaregény, a Sebezhetetlen, a Die Hard - Az élet mindig drága, az Aljas Nyolcas, a Django elszabadul, a Star Wars előzménytrilógia, vagy a Bosszúállók-filmek - utóbbiakban betöltött szerepét szépen össze is foglalja - de a friss premier, a Kong: Koponya-sziget "bújtatott reklámja" is belefért. És Jacksonhoz mérten a "F*ck!" szócskák igen gyakran elhangzanak, a mi legnagyobb örömünkre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.