Hirdetés

Sejtelmes íztelítőt kapott a Jurassic World: Krétakori tábor 4. évada

|

Nem kizárt, hogy a sorozat végre visszatér a franchise egyik rég elfeledett helyszínére.

Hirdetés

A Netflixen nagy sikerrel futó Jurassic World: Krétakori tábor legutóbbi évadában már kaptunk néhány arra utaló jelet, hogy a Nublar szigeten ragadt, majd onnan sikeres szökést végrehajtó gyerekek megpróbáltatásai egyelőre még nem értek véget, ez pedig most bebizonyosodni látszik (ha még nem tettétek volna, mindenképpen olvassátok el a kritikánkat a sorozatról). 

Hirdetés

A december 3-án induló negyedik évadot beharangozó - meglehetősen titokzatos - első előzetes szerint a csapatnak ezúttal egy vadonatúj szigeten kell majd boldogulnia, ami ha tippelnünk kellene nem más lesz, mint a legutóbb a 2001-es Jurassic Park 3-ban látott B Helyszín vagyis a Sorna sziget, melynek visszatérésére már Colin Trevorrow is tett némi utalást a Jurassic World: Világuralom egyik forgatási fotóján. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.