Hirdetés

Serenity trailer - Matthew McConaughey és a tenger

|

Komoly témával és illusztris szereplőgárdával készítette el legújabb filmjét a Locke rendezője, amelyről most érkezett egy hatásos előzetes.

Hirdetés

Matthew McConaughey már rég nem az a romkomos' arc, akit a Szeretném, ha szeretnél, a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt?, a Bolondok aranya és az Excsajok szelleme típusú filmekben láthattunk, a színész előszeretettel játszik komolyabbnál komolyabb szerepeket - gondoljunk csak a Csillagok közöttre, Az igazság árára, a Harc a szabadságért-ra vagy a Mielőtt meghaltamra, amiért Oscar-díjat is nyert. Az impozáns listára még egy címet felvéshet. 

Hirdetés

Az Oscar-díjra jelölt Steven Knight (Locke - Nincs visszaút, Kolibri-kód) Serenity névre hallgató thrillerének főszereplője Baker Dill (Matthew McConaughey), egy halászhajó kapitánya, aki túrákat vezet a trópusi Plymouth-szigetre. Zavartalan élete azonban a feje tetejére áll, amikor váratlanul megjelenik az ex-felesége, Karen (Anne Hathaway) és arra kéri őt kétségbeesetten, hogy mentse meg őt és fiát az új, erőszakos férjétől (Jason Clarke). A film első trailere szerintünk kifejezetten libabőrözősre sikerült, nézzétek meg ti is: 

A Serenity október 19-én debütál külföldön, az említett színészeken kívül pedig szerepel még benne Djimon Hounsou, Diane Lane és Jeremy Strong is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.