Hirdetés

Nem finomkodik a Shaft cenzúrázatlan előzetese

|

Vér, lövöldözés, beszólás és káromkodás a négyzeten, és egy széles vigyor a néző arcán.

Hirdetés

Ha az első hivatalos előzetest sírva röhögősnek tituláltuk, akkor a Shaft legújabb ízelítőjét (a "Cenzúrázatlan" előzetest) szimplán csak hasfalszaggatónak kellene mondanunk. Samuel L. Jackson újra poénkodik, újra puffogtat és persze folyamatosan káromkodik, de ennek nem is örülhetnénk ennél jobban. Alapjában véve semmi eredetivel vagy újító elemmel nem rendelkezik ez az új Shaft film (mármint az alapján, amit le tudtunk vonni az előzetesekből), mégis olyan hamisíthatatlan buddy-cop hangulatot áraszt magából, hogy nagyon bizakodunk a (minőségi) sikerében.

Hirdetés

A történet nincs túl bonyolítva: John Shaft Jr. (Jessie T. Usher) egyik barátjának a gyilkosát szeretné rács mögé juttatni, viszont ehhez a nyomozáshoz kevésnek bizonyul az akadémián elért kreditje, így apjához (Jackson) fordul segítségül. Aztán hamar bekerül a képbe egy nagyapa is, az eredeti Shaft (Richard Roundtree), így a három generációnyi Shaftot elnézve tényleg odaillőnek találjuk a poszteren feltűntetett feliratot ("Több Shaft, mint amennyit elbírnál").

A legújabb, cenzúrázatlannak feltűntetett előzetes eddig nem látott jelenetekkel örvendeztet meg bennünket, és külön repesünk örömünkben, hogy a film előre láthatólag (egy modern buddy-cop mozihoz híven) nem fog finomkodni se a véres lövöldözésben, se a velős káromkodásban - a trailerben mindkettőből kapunk bőven. A Shaft mindössze Amerikában kerül majd a mozikba idén nyáron, a világ többi részébe a streaming szolgáltató, a Netflix fogja elszállítani.

Ti várjátok már?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.