Hirdetés

Shazam - új jeleneteket mutat a nemzetközi trailer

|

Ráadásul a DC több hősére is utalnak benne.

Hirdetés

A legutóbbi kedvcsináló alapján a Shazam! a DC Moziverzum eddigi legszórakoztatóbb - de ha az nem is, minden bizonnyal a legkönnyedebb - felvonásának ígérkezik, amelyből megismerhetjük a fiatal Billy Batson (Asher Angel) fantasztikus történetét, hogy miképpen tesz szert emberfeletti képességekre és képes szuperhőssé (Zachary Levi) válni egyetlen varázsszó kimondásával. Persze ez nem lenne egy szuperhősfilm főgonosz nélkül, így a Mark Strong által alakított Dr. Thaddeus Sivana töri le Shazam önfeledt vigyorát. 

Hirdetés

A Warner Bros. Pictures marketingesei előrukkoltak egy nemzetközi, kifejezetten Kínának szánt előzetessel is, amelyben több utalást is kapunk a DC hőseire, beleértve a stúdió legutóbbi gigasikerét, az Aquamant is. Ha szeretnétek egy-két új jelenetet látni a Shazam-ból, akkor kattanjatok rá a videóra: 

A Shazam április 4-én mutatkozik be a hazai mozikban. Ti be fogtok ülni rá?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.