Hirdetés

Megérkezett végre a Shazam! teljes előzetese

|

A DC Moziverzum eddigi legszórakoztatóbb felvonása.

Hirdetés

Szinte napra pontosan egy hónappal a bemutató előtt a Warner Bros. közzétette a DC Moziverzum soron következő darabjának hivatalos előzetesét, amely tovább erősíti bennünk a filmmel kapcsolatos jó előérzetet. A korábbi lejtmenet eredményeként a DC immár különálló karakterek saját kalandjaira helyezi a hangsúlyt világépítés helyett, és az Aquaman elképesztő sikerére való tekintettel nem úgy néz ki, hogy a közeljövőben változni fog ez az új tendencia. A Shazam! mindenesetre hasonlóan üde színfoltnak ígérkezik, amire az újonnan érkezett kedvcsináló is csak bizakodásra ad okot.

Hirdetés

Már a tavaly nyáron debütált ízelítőből kiderült, miszerint a film a fiatal Billy Batson (Asher Angel) közel sem hétköznapi történetét követi. A fiú egy nap találkozik a Djimon Hounsou által megformált Varázslóval, aki átruházza rá emberfeletti képességeit. Billy ezt követően a "SHAZAM!" varázsszó kiáltásával bármikor szuperhőssé válhat (ebben a formában Zachary Levi fogja életre kelteni), de mint azt az előzetes is nyilvánvalóvá teszi, többek között a Mark Strong alakította Dr. Thaddeus Sivana felel azért, hogy ne csupa vidámság legyen ez az újonnan megszerzett hatalom. Kattintsatok a látványos képsorokért: 

A Shazam! április elején mutatkozik be a magyarországi mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.