Hirdetés

Rejtélyes előzetesen a Sherlock 4. évada

|

A Sherlock 4. szezonja egy rövidke - de annál rejtélyesebb - kedvcsinálóval, valamint rengeteg képpel jelentkezett.

Hirdetés

Abban talán egyet lehet érteni, hogy a Sherlock 3. évada nem volt az igazi, legalábbis messze nem volt az első két szezonhoz fogható. Szerencsére a tavalyi karácsonyi különkiadás visszaadott valamicskét az eredeti szellemiségéből és egyelőre ígéretesen fest az új szezon is.

Hirdetés

Már csak azért imádkozunk, hogy a showrunner, Steven Moffat ne akarjon túl sokat markolni, mint ahogyan azt a Doctor Who élén tette nem egyszer. Egyelőre nem sokat tudunk az új szezonról (habár a lenti képek némelyike árulkodó), de azt igen, hogy a szezon főgonosza, a nagyszerű karakterszínész, Toby Jones lesz, egy bizonyos Culverton Smith szerepében és Moffat elmondása szerint ez egy sötétebb évad lesz.

A most kikerült, kissé semmitmondó, alig 15 másodperces teaser is ezt hivatott alátámasztani, amelyben Sherlock és Watson épp a Baker Street vízvezeték gondjait kezeli angolos kimértséggel. Ugyanakkor a képek szerint a két főhős mellett visszatérnek a többiek is, Mark Gatiss (Mycroft), Una Stubbs (Mrs. Hudson), Rupert Graves (Lestrade), és Louise Brealey (Molly) is, továbbá ismét akad majd a Benedict Cumberbatch és Martin Freeman alkotta párosnak személyes ellentéte. A negyedik évadra pedig már nem kell sokat várni, hiszen egy hónap múlva, 2017. január elsején debütál is az első rész.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.