Hirdetés

Shia LaBeouf tartozást hajt be a The Tax Collector előzetesében

|

Adós, fizess! Vagy halj meg...

Hirdetés

David Ayer nem ül a babérjain, a Suicide Squad - Öngyilkos Osztag és a Bright című filmek kudarca nem törte munkamorálját, újabban például Shia LaBeoufot küldi harcba, hogy hajtson be némi pénzt és nézzen keményen. 

Hirdetés

A The Tax Collector című film első látásra hasonló húrokat fog megpendíteni, mint a rendező legtöbb filmje. Tehát: az utca törvénye itt is érvénybe lép, az erőszak kíméletlenül tombol, a happy end pedig látóhatáron kívül esik, vagy nem is létezik. A történet egyszerű: adott két behajtó (Shia LaBeouf és Bobby Soto), akik járják a környéket, ajtókon kopogtatnak és szépen beszedik a pénzt a helyi gengszterektől, rosszarcúaktól. Ha nem adnak pénzt, akkor pedig valamely testrészük látja kárát. Az igazi probléma azonban ott kezdődik, amikor munkaadójuk riválisa újból felbukkan. 

A film rendezésén kívül a forgatókönyv írását is magára vállalta Ayer és amiként a Brightot, úgy ezt is a Netflix-szel közösködve készítette el, így majd a neves streaming szolgáltatón láthatjuk először a filmet. A digitális premier augusztus hetedikén lesz, addig még a rajongóknak van idejük újranézni a rendező előző alkotásait. A filmben LaBeoufon és Sotón kívül láthatjuk még George Lopez-t (Szerva itt, pofon ott; Itt járt Henry Pool), Lana Parrillát (Egyszer volt, hol nem volt), illetve Jay Reeves-t (Spencer c. sorozat) is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.