Hirdetés

Ryan Reynolds leamortizálja Olaszországot a Six Underground új előzetesében

|

Michael Bay ezúttal a Netflixen mutatja meg, hogy miért ő a robbanások, a lassítások és az akciópillanatok földi helytartója.

Hirdetés

Bay pedig nem bízza a véletlenre akciófilmje, a 6 Underground népszerűségét, hiszen olyan színészeket sikerült megnyernie hozzá, mint Ryan Reynolds (Deadpool, Sokkal több mint testőr), Dave Franco (Szemfényvesztők, A katasztrófaművész), Ben Hardy (X-Men: Apokalipszis, Bohém rapszódia), Mélanie Laurent (Becstelen Brigantyk, Lélegezz!), Manuel Garcia-Rulfo (A hét mesterlövész, Gyilkosság az Orient expresszen), Adria Arjona (Tűzgyűrű: Lázadás, A törvény nevében) és Corey Hawkins (Csuklyások: BlacKkKlansman, 24: Újratöltve) is.

Hirdetés

Olaszország gyönyörű, amelyre a Six Underground legújabb kedvcsinálója is rávilágít, csakhogy a hangulatos hétköznapokat némileg megtöri egy eszeveszett autósüldözés, amelynek résztvevői nem kímélik sem a környezetet, sem az épületeket. Szörnyűek ezek a turisták, nemde?

A Six Underground - Hatan az alvilágból december 13-án debütál a Netflixen, várhatóan magyar felirattal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.