Hirdetés

Akciódús előzetest kapott a 6 Underground, Michael Bay és Ryan Reynolds filmje

|

A robbantások királya újra akciófilmet forgatott, ezúttal a Netflixre.

Hirdetés

Még tavaly érkezett meg az első hír, hogy a Transformers-filmek atyja, Michael Bay elhagyván a robotok világát új projektbe vágja a fejszéjét, és a Skydance Médiával, valamint a Netflix-szel közösen készíti el következő filmjét, a 6 Undergroundot, amihez főszereplőnek sikerült megnyernie Ryan Reynoldsot is. Ehhez az alkotáshoz érkezett most meg az első előzetes.

Hirdetés

A történetről annyit érdemes tudni, hogy hat milliárdos megrendezi a saját halálát, majd összeállnak egy törvényenkívüli csapattá, hogy hírhedt bűnözőkkel számoljanak le. A filmben Reynoldson kívül feltűnik még Ben Hardy (Bohém rapszódia), Mélanie Laurent (Becstelen brigantyk), Dave Franco (Szemfényvesztők), Corey Hawkins (Csuklyások - BlacKkKlansman), Manuel Garcia-Rulfo (A hét mesterlövész) és Adria Arjona (Tűzgyűrű: Lázadás).

A film december 13-án érkezik a Netflix kínálatába.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.