Hirdetés

Smallfoot - traileren a Nagylábról készített animációs film

|

A LEGO Batman filmet és a Gólyákat is jegyző Warner Animation Group ezúttal Nagylábról készített mesét, bár valójában azt ismerhetjük meg, hogyan találkozik az emberrel.

Hirdetés

Sok órányi dokumentumfilmet köszönhetünk már Nagyláb legendájának és a filmeseket is rendre megihleti a mítoszba illő figura. Ezúttal a Warner Bros. animációs divíziója - akiknek többek között olyan meséket köszönhetünk, mint a zseniális LEGO Batman film - nyúlt hozzá a témához, hogy egy vicces, az egész famíliát megcélzó animációs filmet húzzanak fel rá. 

Hirdetés

A Smallfoot sztorija rögtön egy csavarral indul, ugyanis ebben elsősorban nem az emberek csodálkoznak rá a lényre, hanem éppen fordítva: egy fiatal egyed ugyanis olyasmit fedez fel, amiről társaival álmodni sem mertek volna, a kis talpú embert. A szenzáció meghozza számára a hírnevet a csapatban és általa közelebb kerülhet álmai hölgyéhez, csakhogy a közösséget alaposan felbolygatja a felfedezés, lesz is belőle bőven bonyodalom. Igazi családi filmnek ígérkezik, nagyon nem lehet mellélőni vele. 

A főszereplő Migót az eredeti angol szinkronban Channing Tatum szólaltatja meg, míg a címszereplő Kislábat az egyik legnépszerűbb amerikai showman, James Corden tolmácsolja. Rajtuk kívül a szinkroncsapatot erősíti még Zendaya, Common, LeBron James és Danny DeVito is. A Smallfoot 2018. szeptember 28-án jelenik meg külföldön Karey Kirkpatrick (Túl a sövényen, Seholország) és az animátorként dolgozó Jason Reisig (Z, a hangya, Shrek, Kung Fu Panda, Csizmás, a kandúr) rendezésében. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.