Hirdetés

Előzetesen a Rick and Morty alkotójának új sorozata

|

Ismerős humorral evez új vizekre Justin Roiland, akinek legújabb alkotására már nem is kell sokáig várnunk.

Hirdetés

Talán a Rick and Morty új évadának döcögős startja is hozzájárult ahhoz, hogy legyen ideje Roilandnek egy teljesen új sorozattal foglalkoznia, így megszületett a Solar Opposites. A széria minden jel szerint magán fogja viselni alkotójának megszokott kézjegyeit kezdve a vizuális stílusával, az illetlen humorával és a sci-fi elemekkel átitatott történetével. Mindez a Hulun fog majd debütálni május 8-án, ami azt is jelenti, hogy a teljes 8 epizódos első évad elérhető lesz a premier napján.

Hirdetés

A Solar Opposites négy földönkívüliről szól, akik a bolygójuk megsemmisülése után egy amerikai külvárosban találnak otthonra. Megosztja őket a Földről alkotott véleményük, így míg Korvo (Roiland) és Yumyulack (Sean Giambrone) csak a szennyezést, túlfogyasztást és emberi törékenységet látják, addig Terry (Thomas Middleditch) és Jesse (Mary Mack) imádják az embereket kezdve a TV-n át a gyorskajáig és oda vannak minden egyéb mókás dologért. A küldetésük az, hogy minden áron megvédjék a Pupát, egy szuperszámítógépet, ami egy nap elnyeri végső formáját, ezzel bekebelezi őket és terraformálja a bolygót.

Véletlen egybeesésnek tűnik, de annyi biztos, hogy nem unatkozhatnak majd májusban a Rick and Morty rajongók, hiszen a 4. évad május 3-án érkező folytatása mellett a Solar Oppositesre is érdemes lesz ránézni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.