Hirdetés

Star Trek: Mindenen túl - TV spotok és még több Rihanna

|

Igen, ez így egy címben szerepel és még kontextusban is maradtunk. A napokban kijött utolsó trailer mellé a Paramount közzé tett három új tv spotot is. Rihanna pedig a film elemeivel operáló klippel jelentkezett.

Hirdetés

Amennyire visszafogott volt a Paramount korábban a rebootolt Star Trek filmek harmadik darabjával kapcsolatban, most nem telik el nap, hogy valamilyen új tartalom ne érkezne hozzá. 

Hirdetés

A három új tv spot sorban tükrözi a három trailer hangulatát, némi új kép és hanganyaggal bővülve:

A TV spotok mellett egy videót is feltett a stúdió a YouTube csatornájára, amelyben Rihanna mesél arról, hogy mit jelent neki a Star Trek, és hogyan fogott hozzá a dalhoz, amit az utolsó trailer alatt is hallhattunk.

Az énekesnő elmondja, hogy az édesapja miatt kezdte el nézni gyerekkorában a sorozatot, és egyetlen epizód alatt beleszeretett a világba, amelyet, ha nem is értett mindig, de valamiért nagyon tudott azonosulni vele. A rajongása soha nem szűnt meg, éppen ezért nem is úgy állt hozzá, mint akármilyen más filmhez tette volna.

És ha eddig nem gondoltuk volna, hogy egy világszerte ismert popénekesnő ennyire rajong az Űrszekerekért, akkor nézzétek meg a Sledgehammer című dalhoz készült klipjét is, amelyben nemcsak hogy visszaköszönnek a film vizuális elemei, de gyakorlatilag maga Rihanna is átlényegült valamilyen idegen lénnyé.

A Star Trek: Mindenen túl világpremierjét július 20-án, rendhagyó módon a Comic-Con International fesztiválon tartják, a világ első szabadtéri IMAX vásznára vetítve. Az eseményen - személyesen Michael Giacchino vezényletével - a szerencsések élőben meghallgathatják San Diego szimfonikus zenekarától a teljes filmzenét. 

A magyar mozikban július 21-től láthatjuk a filmet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.