Hirdetés

Már szinkronosan is nézhető a Star Wars: Az utolsó Jedik új trailere

|

Messzemenő következtetéseket ugyan nem szabad levonni a Star Wars: Az utolsó Jedik legutóbbi előzetesének szinkronos változatából, de egy megtekintést megér.

Hirdetés

A Disney és a Lucasfilm szerencsére egyelőre nem viszik túlzásba a Star Wars: Az utolsó Jedik reklámkampányát, hiszen a múlt héten kaptuk meg a film végső előzetesét, amellyel kapcsolatban kiforgatta a világsajtó Rian Johnson szavait. A rendező ugyanis nem azt mondta, hogy a videó tele lesz spoilerrel (hiszen minden reklámanyagot ő személyesen hagyott jóvá), hanem hogy a teljes élményt ronthatja minden újabb trailer megnézése.

Hirdetés

Azóta megérkezett a Star Wars: Az utolsó Jedik legutóbbi előzetesének szinkronos kiadása is, amely nem lett ugyan a legacélosabb (Fekete Ernő (?) Snoke-ként például nem a legjobb választás, de biztos éppen ő ért rá), de egy pár perces videótól ne is várjuk el, hogy annyi energiát fektetnek bele, mint a kész filmbe. A magyar változatokra pedig eddig nem lehetett panasz. Vagy igen? Nézzétek meg és mondjatok véleményt róla:

A Star Wars: Az utolsó Jedik december 14-én kerül a hazai mozikba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.