Hirdetés

Ilyen lenne Obi-Wan Kenobi önálló filmjének trailere

|

Sokszor eljátszottunk már a gondolattal, hogy milyen lenne, ha a Disney rábólintana egy saját Obi-Wan Kenobi mellékszálra, természetesen Ewan McGregor főszereplésével. Egy rajongó ennél továbbment: ő elkészítette a spin-off trailerét is.

Hirdetés

Amikor a LucasFilm - immáron a Disney birtokában - bejelentette, hogy a fősodor (tehát a számozott epizódok) mellett mellékszálakat, úgynevezett "anthology" filmeket is készítenek egy-egy sajátos történet elmesélésére vagy karakter bővebb bemutatására, a rajongók rögtön arra spekuláltak, hogy végre Obi-Wan Kenobi is megkaphatja a maga spin-offját. Azóta már sok esemény történt, például kiderült, hogy az első mellékszál az idén decemberben bemutatásra kerülő Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet lesz, ami a Halálcsillag terveinek ellopásáról szól, de készül egy Han Solo fiatalkoráról és pletykálnak egy Boba Fett, valamint egy saját Yoda filmet is.

Hirdetés

Az Ewan McGregor-féle Kenobi mozit viszont azóta sem jelentették be, pedig a fanok kívánságlistájának dobogóján szerepel és maga a színész is azt nyilatkozta korábban, hogy szívesen vállalná a dolgot. Éppen ezért olyan hiánypótló egy lelkes rajongó, egy bizonyos Rich Williamson "Kenobi: A Star Wars Story" című videója, amely azt meséli el, hogy mi történt a legendás jedivel a Sith-ek bosszúja és az Egy új remény közötti időszakban. 

Williamson azonban nem csak az előzményfilmek idevágó jeleneteit használta fel a trailerhez, hanem a színész tavalyi filmjét, a Last Days in the Desert-et is, amelyben McGregor Jézust alakította, amint az negyven napot tölt a pusztában. Nekünk nagyon tetszik, és nektek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.