Hirdetés

Rey sötét oldala is lelepleződik a Skywalker kora új szinkronos előzetesében

|

Új jeleneteket láthatunk a decemberben érkező fináléból.

Hirdetés

A messzi-messzi galaxis legnagyobb rajongóit tömörítő Star Wars Celebration eseményen mutatták be hónapokkal ezelőtt a decemberben érkező Skywalker kora első hivatalos előzetesét, azóta viszont kifejezetten nagy a csend a projekt körül. Mondhatni mindenki készpénznek vette, hogy a D23 expón megrendezett Walt Disney stúdió panelbeszélgetésen ez megváltozik, és szerencsére a Lucasfilm elnökeként ismeretes Kathleen Kennedy nem is üres kézzel érkezett a rendezvény színpadára. Az augusztusban bemutatott angol trailer pedig végre magyar változatot is kapott. 

Hirdetés

Habár a legutóbb bemutatásra került Az utolsó Jedik finoman fogalmazva is megosztotta a rajongótábort, az ismételten J. J. Abrams rendezésében készülő, Az ébredő Erővel induló Disney-féle trilógia lezárására csak amiatt is érdemes lesz odafigyelni, mert az ígéretek szerint ez fogja most már végleg betetőzni a Skywalker-família 1977-ben George Lucas által útjára indított történetét. Hogy fokozzák a várakozást, a Skywalker kora alcímű produkcióhoz habár nem egy teljes értékű előzetes debütált a szombati paneleseményen (amennyiben követik a bevett marketingkampány menetét, arra egészen októberig várnunk kell), de az elsősorban a nosztalgia-faktorra építő vadiúj videó így is rengeteg nem látott képkockát megmutat. Nem is szaporítanánk a szavakat, íme friss és ropogós - és már magyar nyelven is nézhető -  felvételeken a Star Wars következő része:

Szinkronos:

Eredeti: 


A Star Wars IX. epizódja december 19-én érkezik a magyar mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.