Hirdetés

Ismét animációs formában folytatódik a Csillagközi Invázió, előzetesen a Traitor of Mars

|

Megérkezett az első előzetes a Traitor of Mars címet viselő animációs alkotáshoz.

Hirdetés

Ismét hallatott magáról a Csillagközi Invázió franchise. A Robert A. Heinlein regényén alapuló szériából először Paul Verhoeven készített egy iróniával kevert kritikus hangvételű, brutálisan véres egész estés filmet 1997-ben, mely bár anyagilag nem igazán lett sikeres, idővel azért sikerült kultstátuszba emelkednie. Ezután azonban a színvonal hihetetlenül esni kezdett, a következő 2 folytatás rögtön VHS-re, illetve DVD-re készült csak el, melyek minősége már-már a nézhetetlen kategória határát súrolta.

Hirdetés

Majd érkezett egy animációs film is, mely már lényegesen jobban sikerült, ám a rajongók továbbra is egy, az első részhez hasonló folytatásra, vagy egy minőségi rebootra várnak. Azonban úgy tűnik ez még odébb van, a Sony Pictures Entertainment ugyanis a napokban közzétette az animációs Starship Troopers: Traitors of Mars első előzetesét, melyet alább tekinthettek meg a poszterrel együtt.

A történet szerint Johnny Rico lefokozás áldozata lett, és áthelyezték a Marsra egy kis műhold állomásra, miközben a Szövetség támadást indított a bogarak bolygója ellen. Miközben Rico igyekszik kiképezni az új munkatársait ezen a távoli és csendes állomáson, a bogarak egy váratlan támadást indítanak a bolygó ellen, miközben a Szövetségi Flotta túl messze van ahhoz, hogy segítsen. Így Ricóra és az embereire vár a feladat, hogy megmentsék a bolygót, valamint, hogy kiderítsék: a bogarak miként jutottak ilyen közel a Földhöz észrevétlenül?

Bár csak a hangjukat fogják kölcsönözni, de Casper Van Dien és Dina Meyer is visszatér Johnny Rico, valamint Dizzy Flores szerepébe. Hozzájuk csatlakozik még a Csillagközi Invázió fanatikus és komikus DeRay Davis. A Starship Troopers: Traitor of Mars idén augusztus 21-én érkezik néhány kiválasztott moziba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.