Hirdetés

Stephen Lang ismét pszichóként riogat az Old Man trailerében

|

Úgy tűnik, hogy a színész már sosem fog kinőni ezekből a szerepekből.

Hirdetés

Tizenhárom év után decemberben az Avatar: A víz útjával együtt Stephen Lang is visszatér Pandora világába, hogy aztán minden korábbinál nagyobb káoszba fullassza a békére vágyó na'vik életét. Előtte azonban októberben az Old Manben láthatjuk viszont, melyhez most trailer is érkezett.

Hirdetés

A Lucky McKee (Frankenstein játékai, Bosszú) által rendezett filmben Lang mellett Marc Senter (Tiszta tekintet, Dementia), Liana Wright-Mark (Ocean's 8: Az évszázad átverése) és Patch Darragh (Utódlás, Sully - Csoda a Hudson folyón) is felbukkannak. A trailer alapján egyelőre nehéz belőni, hogy mégis kinek lehet majd szurkolni, de ez egyértelműen pozitívum, hogy nem lövik le előre a fordulatokat. Lang a Vaksötéthez hasonló magányos figurát alakít, aki egy erdő mélyén található házikóban éli mindennapjait, ahova egyszer csak betoppan Senter karaktere.

A már felemlegetett Vaksötét alapján akár el is könyvelhetnénk Senter póruljárását, ám az elveszett túrázó sem tűnik ma született báránynak, amit Lang szóvá is tesz a trailer elején. A videó végére a másik két színész is felbukkan, de az ő szerepük egyelőre olyan rejtély, amit csak a film megtekintése oldhat majd fel.

Az Old Man VOD formátumban jelenik meg október 14-én. Adtok egy esélyt Lang újabb pszicho karakterének?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.