Hirdetés

Suicide Squad: Hell To Pay trailer - gonoszok a gonoszok ellen

|

Amanda Waller speciális csapata felveszi a harcot a nála még rosszabbakkal. Nézzétek meg a Warner Bros. új animációs filmjének első kedvcsinálóját.

Hirdetés

Nemrég számoltunk be róla, hogy mikor láthatjuk a Warner Bros. és a DC Comics következő közös animációs darabját, a Suicide Squad: Hell to Pay-t, valamint az is kiderült, hogy kik fogják szinkronizálni a képregények ismert karaktereit. 

Hirdetés

A sztori szerint Amanda Waller különleges csapatának, a Task Force X-nek egy hatalmas erejű misztikus tárgyat kell felkutatnia, csakhogy mások is szeretnék megkaparintani az ereklyét és akármire hajlandóak érte, így a gonoszoknak kell legyűrnie a még nagyobb gonoszokat a jó ügy érdekében. Az Öngyilkos Osztagban olyan arcok kaptak helyet, mint Deadshot (Christian Slater), Bronze Tiger (Billy Brown), Captain Boomerang (Liam McIntyre), Killer Frost (Kristin Bauer van Straten), Copperhead (Gideon Emery) és persze Harley Quinn (Tara Strong). Nézzétek meg az első kedvcsinálót, amely szerencsére még nem mutat túl sokat:

A Suicide Squad: Hell to Pay digitálisan március 27-től lesz nézhető, DVD-re és Blu-ray-re pedig április 10-én jön külföldön. A hazai premierről egyelőre nincs hír, de a korábbi animációs filmeket is behozták, szóval nincs ok az aggodalomra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.