Hirdetés

Superman és Batman fiai mentik meg a Földet a Battle of the Super Sons trailerében

|

Újabb animációs film érkezik a DC-től, egy eddig még be nem mutatott történettel.

Hirdetés

Míg az élőszereplős filmek tekintetében a DC továbbra sincs azon a szinten, ahol a Marvel - bár James Gunn és Matt Reeves révén ezt a hátrányt lehet, hogy hamarosan lefaragják - addig az animációs fronton továbbra is Supermanék univerzuma az etalon. A soron következő alkotás a Batman and Superman: Battle of the Super Sons lesz, melyben a két címben is található főhős fiai, Jon Kent, illetve Damian Wayne fognak összeállni, hogy megmentsék a világot.

Hirdetés

A filmhez a fenti trailer érkezett, melyből egyrészt kiderül, hogy az élőszereplős Az Öngyilkos Osztagból megismert Starro ellen kell felvenniük fiatal hőseinknek a kesztyűt, másrészt az is, hogy nem lesz zökkenőmentes kettőjük közös munkája. A mostani animációs alkotás az első lesz a DC Animation történetében, mely 100%-ban CGI technológiával készült el, ami elsőre egészen ígéretesen néz ki.

Nektek mi a kedvenc DC animációs történetetek?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.