Hirdetés

Superman és Kripto kapcsolatára fókuszál a DC Szuperállatok Ligája új előzetese

|

Dwayne Johnson nagyon éli a szinkronszerepét.

Hirdetés

Dwayne Johnson hamarosan hús-vér formában is debütálni fog a DC Filmes Univerzumban Black Adamként, de az antihős eljátszása előtt egy csupaszív karaktert, Superman kutyáját, azaz Kriptót fogja szinkronizálni a közelgő DC Szuperállatok Ligája filmben. A múltkori előzetes után egy újabbal rukkolt elő a Warner, mely az akció helyett a kapcsolati dinamikákra és az érzelmekre fókuszál.

Hirdetés

A július 28-án debütáló animációs filmben még olyan színészek kölcsönzik a karakterek hangjait, mint Kevin Hart - aki a Jumanji után ismét együtt játszik Johnsonnal -, Kate McKinnon, Ben Schwartz, illetve John Krasinski, mint Superman, és Keanu Reeves, mint Batman. A fenti trailer pedig egyelőre azt mutatja, hogy az akció mellett a humorból és a tanulságokból sem lesz hiány.

Nektek melyik trailer tetszett jobban?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.