Hirdetés

Superman kutyája menti meg a világot a DC League of Super-Pets első trailerében

|

Szuperhősök állatbőrben.

Hirdetés

Sok éve már annak, hogy a DC-nél először bejelentették a DC League of Super-Pets névre keresztelt animációs projektet, amelyben ahogy azt a neve is sugallja, nem a képregénykiadó legnagyobb hősei, hanem azok házi kedvencei igyekeznek megmenteni a világot a rá leselkedő veszélyektől. Legutóbb a DC Fandome során bukkant fel a film, ahol kapott is egy rövid ízelítőt, most viszont megérkezett a teljes értékű előzetes. 

Hirdetés

A LEGO Batman - A film forgatókönyvét jegyző Jared Stern által írt és rendezett, jövőre érkező animációs film története szerint Krypto, a szuperkutya és Superman elválaszthatatlan bajtársak, ám amikor az Acélembert és az Igazság Ligája többi tagját is sikerrel kivonják a forgalomból, ekkor Kryptóra és az állatmenhelyről megismert új barátaira hárul a feladat, hogy valahogy megmentsék a hősöket, na és persze a világot.

A főszereplő Krypto hangját egyébként nem más, mint a DC egyik leghatalmasabb antihősét, Black Adamet alakító Dwayne "The Rock" Johnson fogja szolgáltatni, míg Superman orgánumáért John Krasinski felelős, de rajtuk kívül még olyan jól ismert hangokra számíthatunk, mint Kevin Hart, Kate McKinnon, Diego Luna, Natasha Lyonne, Vanessa Bayer, valamint Keanu Reeves. A DC League of Super-Pets 2022. május 19-én mutatkozik be a hazai mozikban. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.