Hirdetés

Befutott a kommunista Acélember a Superman: Red Son előzetesében

|

Mi lett volna, ha a kisbaba Kal-El nem az Egyesült Államokban, hanem a Szovjetunió területén ér földet?

Hirdetés

Még 2003-ban debütált a Mark Millar által írt Superman: Red Son, amely egy olyan képregényes alternatív világot festett le, amelyben Superman a Szovjetunió hőse, nem pedig az amerikaiak vörösköpenyese. Ez persze nem abban merül ki, hogy más földrészen teszi ugyanúgy helyre a rosszfiúkat, hanem komoly hidegháborús konfliktusokat is szül a kommunista Superman léte. Emellett persze a nem megszokott formában, de Batman, Wonder Woman, a Zöld Lámpások és maga Lex Luthor is felbukkan.

Hirdetés

Ennek a képregénynek az animációs filmes feldolgozása fog megjelenni jövő évben a Warner Bros. jóvoltából, aminek előzetesét alább tudjátok megtekinteni. A rendezői feladatokat Sam Liu (Superman/Batman: Közellenségek, Batman: A kezdet kezdete, Batman: Gyilkos tréfa, The Death of Superman) látta le, míg a szinkronhangok listáján között olyan ismerős nevekre bukkanhatunk, mint Jason Isaacs, Tara Strong, Diedrich Bader, Roger Craig Smith és Amy Acker. 

A DC animációs filmjei között elég sok minőségi darab akad, egy top 10-es listát is összeállítottunk a múltban, hogy legyen miből válogatnotok, ha kedvetek támad pár szuperhősös rajzfilmre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.