Hirdetés

Sylvester Stallone idős szuperhősként zúz a Samaritan előzetesében

|

Stallone az Amazon Prime-on fog hősködni nem is olyan sokára.

Hirdetés

Sylvester Stallone idáig belebújt egyszer Dredd bíró bőrébe, valamint A galaxis őrzői 2-ben is felbukkant egy mellékszerepben, de nem mondhatni azt, hogy valaha is kapott volna igazi szuperhős szerepet. Mostanáig. Berobogott ugyanis a Samaritan című film trailere, melyben Sylvester Stallone egy már visszavonult szuperhőst alakít, akiről mindenki azt hiszi, hogy évekkel korábban meghalt - egy gyerek kivételével.

Hirdetés

Az alábbi képkockák 2 percben össze is foglalják a Samaritan fő csapásvonalát: egy 13 éves fiú arra gyanakszik, hogy a szomszédja nem más, mint a halottnak hitt legendás Samaritan. Miközben a városban a bűnözés kezd elburjánzani, a fiú gyanúi beigazolódnak, és kis unszolásra sikerül rábírni Samaritant, hogy térjen vissza a bűnüldözéshez. A trailer alapján Stallone egyedülálló lesz a szuperképességeivel, és inkább egy Daredevil vagy Punisher szerű felállásra van kilátás, amiben a hősünk gengszterbandákkal méri össze erejét. Ez a koncepció pedig történetesen egész jól beleillik Stallone profiljába.

A Samaritan augusztus 26-án debütál az Amazon Prime-on. Ti mit szóltok az előzeteshez?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.