Hirdetés

Szemkápráztató a Zack Snyder-féle Az Igazság Ligája végső előzetese

|

Látványos előzetesen a hamarosan érkező rendezői változat.

Hirdetés

A mai nappal a célegyenesbe fordultunk, hiszen a héten végre megérkezik a rajongók által oly régóta várt Az Igazság Ligája rendezői változata, amely a maga 4 órás hosszával egy igazi eposz lesz, és amelyben a hírek szerint a rendező Zack Snyder minden korábbi ötletét megvalósíthatta, pont úgy, ahogyan az eredetileg is megálmodta. A premier közeledtével pedig most a Warner úgy látta jónak, ha kedveskedik még a rajongóknak, és közzétették a végső előzetest a filmről, ami az eddigi leglátványosabb és legizgalmasabb DC-kalandot ígéri.

Hirdetés

A Zack Snyder-féle Az Igazság Ligája március 18-án, csütörtökön debütál az HBO Max-on, míg idehaza világpremierként az HBO GO kínálatában lesz megtekinthető, rögtön magyar szinkronnal

Ti várjátok már a filmet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.