Hirdetés

Szinkronos előzetesen a Bosszúállók: Végtelen háború

|

A szuperhőscsapat magyarul is odavág.

Hirdetés

Már csak 1 hónapot - vagyis egy picivel kevesebbet - kell várni arra, hogy az év leginkább várt filmje letámadja a mozikat mind nálunk, mind külföldön és vélhetően bevételi rekordok tömkelegét hagyja maga után. A kérdés persze az, hogy akkor mi marad a következő részre? 

Hirdetés

Persze ezzel egyelőre mindenki ráér foglalkozni, hiszen a Bosszúállók: Végtelen háború bemutatójáig már mindenki vágja a centit és hogy egyre közelebb van a bemutató napja, azt mi sem bizonyítja jobban, minthogy befutott a végleges előzetes magyar verziója is, amelyben mindenki a megszokott hangját kapta, így Robert Downey Jr. Fekete Ernő, Chris Pratt pedig Miller Zoltán hangján lazázik, Zoe Saldana Solecki Janka hangján aggódik, Josh Brolinhoz hasonlóan Kőszegi Ákos orgánumán is mintha torzítottak volna, ezzel még inkább fenyegetővé téve az Őrült Titánt, Tom Holland Baráth István hangján esetlen, Benedict Cumberbatch pedig Simon Kornélén angolosan elegáns.

És ők csak azok, akik most az előzetesben felszólaltak, de ahogy az várható, a forgalmazó nyilván nem most fogja lecserélni a magyar hangok közül a jól beváltakat és már előre minden színésszel letisztázta az időpontokat, hogy mikor vonuljanak stúdióba, vagyis a végleges verzióban legalább olyan all star gála lesz hallható magyarul, mint amilyen a vásznon látható. A Bosszúállók: Végtelen háború a világpremierrel egy időben, április 26-tól lesz látható a mozikban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.