Hirdetés

Szinkronosan is megnézhetjük a Mulan végső előzetesét

|

A magyar hangok szerelmesei sem maradnak ki a Disney legújabb kalandjából.

Hirdetés

Ugyan az elmúlt hónapokban sokáig bizonytalan volt a klasszikus mű feldolgozásának a sorsa, már ami a premiert illeti, de hamarosan a mozikban élheti át a magyar közönség a kalandot.

Hirdetés

A koronavírus-járvány miatt jó ideig kérdéses volt, hogy egyáltalán mozikba kerül-e a Mulan, ha pedig igen, akkor mikor számíthatunk a premierre. Mint az nemrég kiderült, a Disney legújabb élőszereplős feldolgozása Amerikában a cég streaming platformján, a Disney+-on debütál majd, de az európai közönségnek szerencsére nem kell kimaradnia a moziélményből. Ennek örömére meg is érkezett a végső előzetes szinkronizált verziója:

A Mulan szeptember 10-én érkezik meg a magyar mozikba. Ti várjátok a filmet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.