Hirdetés

Taika Waititi rendezte a Coca-Cola karácsonyi reklámját

|

A Disney-Pixar után a Coca-Cola is előállt a maga érzelmes karácsonyi videójával.

Hirdetés

Fogalmunk sincs, hogy az új-zélandi származású amerikai rendező, Taika Waititi (Hétköznapi vámpírok, Vademberek hajszája, Thor: Ragnarök, Jojo Nyuszi) mennyit alszik naponta, de erősen kételkedünk benne, hogy kipihenné magát, hiszen temérdek projektet mentorál. Ő készíti a Michael Fassbender főszereplésével érkező Next Goal Wins-t, ő került a Thor: Love and Thunder élére és bejelentettek hozzá egy Star Wars filmet is, ráadásul két sorozat (Time Bandits, Our Flag Means Death) pilotját is elvállalta. Ezeken kívül színészként is aktív, hamarosan láthatjuk a Free Guy-ban Ryan Reynolds oldalán és benne lesz a James Gunn nevével fémjelzett The Suicide Squadban is. 

Hirdetés

Waititinek ennyi teendő mellett azonban még arra is maradt ideje, hogy a karácsony közeledtével megrendezze a Coca-Colának a hagyományos évi ünnepi reklámját, amelyből természetesen nem hiányozhat sem a jól megszokott karácsonyi kamion, sem a Mikulás. A Disney kisfilmje után a Coca-Cola videója is erősen az érzelmeinkre próbál hatni, és ahhoz hasonlóan sikerül is neki: 

Nektek hogy tetszik a Coca-Cola karácsonyi reklámja?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.