Hirdetés

Tébolyba fulladt forgatást mutat be a Lux Æterna első trailere

|

Gaspar Noé ezúttal sem egy szokványos horrorral rukkol elő.

Hirdetés

Befutott Gaspar Noé új horrorfilmjének, a Lux Æternának az első trailere, ami már a legelső képkockáknál meg fogja ragadni a figyelmünket, hiszen rögtön egy figyelmeztetéssel indít. És valóban, aki érzékeny a villódzó fényekre és képkockákra, az nyugodtan hagyja ki ezt a 90 másodperces ízelítőt, illetve valószínűleg maga a film sem lesz telitalálat számára.

Hirdetés

Míg Judd Apatow A buborékja egy szatírába csomagolta egy képzeletbeli film forgatásának tragikomikumba hajló lebonyolítását, addig Noé inkább teljesen elmélyül egy fiktív, boszorkányokról szóló forgatás tébolyában. A trailer inkább a hangulatból mutat többet, semmint a történetből, de gyanítható, hogy egy természetfelettivel megfűszerezett pszichohorrorhoz lesz szerencsénk, melyben Noé megmutathatja, hogy egy zsarnok rendező vállalhatatlan viselkedése milyen reakciókat válthat ki a stáb tagjai között.

A színészek és színésznők között megtaláljuk Béatrice Dalle, Charlotte Gainsbourg, Abbey Lee, Karl Glusman, Claude-Emmanuelle Gajan-Maull, valamint Félix Maritaud neveit is. A Lux Æterna május elején előbb New Yorkban, majd egy héttel később Los Angelesben debütál, hogy utána széleskörben is megjárja a mozikat.

Ti beneveztek majd erre a pszichedelikus vízióra?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.