Hirdetés

Teljes előzetest kapott a Paranormal Activity: Next of Kin

|

A múltkori félperces kedvcsináló után a Paramount kétperces videóanyagot szállított a talált kamerás horrorfranchise legújabb részéhez.

Hirdetés

Ha valaki panaszkodott volna a múltkoriban, hogy még egy found footage horrorhoz képest is igencsak rövid előzetest kapott a Paranormal Activity (avagy magyarul Parajelenségek) rebootja, a Next of Kin, az most megnyugodhat: a Paramount végül csak megadott nekünk egy kétperces ízelítőt, mely alapján már nagyobb rálátásunk lett a történetre. Lessétek meg ti is alább!

Hirdetés

Ahogy azt az előző cikkünkben megemlítettük, a franchise soft rebootot kap, és egy teljesen új történetszálat fognak kibontani. Míg az előző hat felvonás a Toby nevű démon köré épült, a Next of Kin a más démoni filmekből is ismert Asmodeust teheti meg a rettegés középpontjának, legalábbis ha lehet hinni a kibővített előzetesnek.

Ti adtok egy esélyt az október 29-én debütáló Next of Kinnek?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.