Hirdetés

Új fejezettel bővül a Paranormal Activity

|

A found footage horror zsáner egyik gyöngyszeme a Paramount+ streaming platformon kap rebootot Next of Kin alcímmel.

Hirdetés

Az már-már klisés mondás, hogy Halloweenkor minden horror rajongó bőszen dörzsölheti a tenyerét az újabbnál újabb filmek premierjének köszönhetően, de az idei év tényleg egyre különlegesebbnek néz ki. Amellett, hogy jön a soft rebootolt Halloween folytatása, illetve a V/H/S 1994, még egy másik found footage franchise, a Paranormal Activity is új résszel bővül. A Next of Kin alcímre hallgató projekt október 29-én, azaz a Halloween előtti hétvégén debütál majd a Paramount+ streaming platformon, amihez egy félperces előzetest is összeraktak, amit alább megtekinthettek.

Hirdetés

Bár szám szerint a hetedik film lesz ez a Paranormal Activity történetében, a bűvös szám egyben egyfajta rebootja lesz a franchise-nak. Jason Blum producer is nyilatkozott a Next of Kin létrejöttéről.

"A Paramount folytatni szerette volna a Paranormal Activityt, míg én legszívesebben már nem bolygattam volna tovább. Úgyhogy arra gondoltam, hogyha már mindenképp folytatnák, akkor újítani kell rajta - az eredeti történetszál elfáradt, nem lehetett volna már hova tovább menni azon az úton. Szóval elkezdtem bátorítani a közreműködő kreatív embereket, hogy találjanak ki valami újat. Az új Paranormal Activity nézői közül rengetegen lesznek olyanok, akik 3 évesek lehettek az első film évében, úgyhogy sok fogalmuk nem lesz a korábbi fejezetekről. Azt gondoltam, hogyha már újracsináljuk, akkor tényleg csináljuk újra, és ne csak bővíteni próbáljuk azt a világot, amit sok évvel korábban felépítettünk."

Az új fejezetet William Eubank rendezi, az írók között pedig megtalálható az a Christopher Landon, aki a Boldog halálnapot! két részét, illetve a Freakyt is rendezte. A trailer pedig igazolja Blum szavait, valóban egy merőben újszerű történet bontakozik ki a szemünk előtt. Ti adtok majd az új fejezetnek egy esélyt?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.