Hirdetés

Totális káoszt ígér a Doom Patrol 3. évadának teljes hosszúságú előzetese

|

Már nincs messze a premier.

Hirdetés

Alig telt el pár hét azóta, hogy megkaptuk a DC és az HBO Max nagysikerű sorozatának, a Doom Patrol 3. etapjának az első kedvcsinálóját, a streamingszolgáltató máris elhozta nekünk a vadiúj, immáron teljes hosszúságú előzetest a folytatásról, amely minden eddiginél elborultabb, káoszra hajazó kalandot vetít előre.

Hirdetés

A hivatalos szinopszis szerint a történet Dorothy és a Gyertyaöntő konfrontációjának tetőpontjánál veszi fel a fonalat, amely egy lesújtó veszteséghez vezet, és amely nehéz válaszút elé állítja a Doom Patrol csapatát, ugyanis mindegyik tagnak szembe kell néznie azzal a kérdéssel, hogy ki ő, és mi akar lenni. A dolgok pedig csak még komplikáltabbá válnak, amikor Madame Rouge (Michelle Gomez) megérkezik egy időgéppel és egy határozott küldetéssel, amelyre bárcsak emlékezni tudna...

A Doom Patrol 3. évada szeptember 23-án debütál az HBO Max kínálatában, főszerepben pedig visszatér Robotman (Brendan Fraser), Negative Man (Matt Bomer), Elasti-Woman (April Bowlby), Crazy Jane (Diane Guerrero), Cyborg (Joivan Wade) és Niles Caulder, avagy a Főnök (Timothy Dalton).

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.