Hirdetés

Tengeri szörnyes animációs filmmel támad a Netflix

|

A Hős6os rendezőjétől érkező A tengeri fenevad július 8-tól lesz elérhető a streamingplatformon.

Hirdetés

Két animációs nagyjátékfilm társrendezése után (Hős6os, Vaiana) Chris Williams megérett arra, hogy ezúttal egyedül írjon és rendezzen meg egy animációs filmet, ebben pedig a Netflix támogatását élvezhette. A tengeri fenevad július 8-án érkezik majd a streamingplatformra, amihez most egy trailert is megosztottak, ami rögtön lerántja a leplet a megtévesztő címről, ugyanis nem egyetlen tengeri szörnnyel kell majd megbirkóznia hőseinknek.

Hirdetés

Williamsszel együtt neves szinkronszínészeket is sikerült elcsábítania a Netflixnek, úgymint Karl Urban, Jared Harris, Marianna Jean-Baptiste, Dan Stevens vagy Kathy Burke. Urban kölcsönzi majd a hangját a főszereplő Jacob Hollandnek, akinek élete fenekestül felfordul, miután egy fiatal lány, Maisie Brumble (Zaris-Angel Hator) téved a hajójának fedélzetére. Első blikkre a tengeri szörnyek dizájnja erősen megidézi az Így neveld a sárkányodat repülő jószágait (legalábbis a szemüket és az arcukat), és valószínűsíthető, hogy ezúttal sem lesz annyira fekete-fehér a történet, mint amilyennek elsőre tűnik.

Nektek hogyan tetszett A tengeri fenevad előzetese?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.