Hirdetés

Tényleg bárki meghalhat az új Öngyilkos Osztagban

|

A második rész rendezője, James Gunn szerint Amanda Waller többször is megnyomja majd azt a bizonyos pusztító gombot, amit az első részben javarészt pihentettek.

Hirdetés

Alig egy hét múlva végre mozikban debütál James Gunn víziója a DC Univerzum Öngyilkos Osztagáról. A David Ayer által rendezett első felvonást sok mindenért lehetne kritizálni, de mi most maradjunk meg azon a vonalon, hogy ahhoz képest, hogy Öngyilkos Osztag címen futott, igen kevés központi karakter patkolt el benne, ráadásul több vissza is tért az új filmhez. 

Hirdetés

James Gunn viszont egy másfél perces ízelítőben többször is kihangsúlyozta, hogy az ő változatában bizony mindenki veszélyben van - még maga Harley Quinn is.

A rövid beharangozó talán legvérfagyasztóbb képkockája Viola Davishez köthető, aki a hírhedt Amanda Wallert alakítja újra. Davis az utolsó másodpercekben hangsúlyozza ki, hogy mennyire erősen nyomta meg azokat a gombokat, melyekkel a pórázra kötött bűnözőket nemes egyszerűséggel darabokra szaggathatja - mint az történt az első filmben Slipknottal. Davis tovább nyomatékosítva karakterének elszántságát egy olyan gonosz kacajt hallat, amit még talán Joker is megirigyelne.

Ti várjátok már a James Gunn verzióját?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.