Hirdetés

Megható gyászbeszédet mondott Terence Hill

|

Egy hete hunyt el Bud Spencer. A legenda temetésén partnere és barátja, Terence Hill megható beszédet mondott, amit a rajongóknak köszönhetően magyar felirattal nézhetünk meg.

Hirdetés

Egy hete távozott közülünk a nagy ember, akit a világ azóta egy emberként gyászol, valamilyen formában mindenki megemlékezett már róla, de mind közül - természetesen - színészpartnere és jó barátja, Terence Hill gondolatai voltak a legmeghatóbbak. 

Hirdetés

Bud Spencert június harmincadikán helyezték örök nyugalomra a Piazza del Popolón álló ikertemplomok egyikében, a Montesantói Szűzanya-bazilikában, amelyen több ezren nyilvánítottak részvétet. 

Terence Hill megható beszédet mondott a szertartáson, amit most néhány rajongónak köszönhetően magyar felirattal nézhettek meg a fenti képre kattintva (a készítők neveit a videó elején olvashatjátok). Nézzük együtt végig és emlékezzünk Bud Spencerre, de csakis a boldog pillanatokra, ahogy teszi azt Hill is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.