Hirdetés

A Terminátor 2 egyik híres jelenete Schwarzenegger fiával is menő

|

Annyi emlékezetes pillanat van James Cameron 1991-es klasszikusában, hogy nehéz lenne kiemelni akár egyet is, de Arnold Schwarzenegger fia mégis megtette, sőt saját maga játszotta el az egyik legismertebb jelenetet. Ez már igen!

Hirdetés

Arnold Schwarzenegger megígérte visszatérését és ezt azóta is tartja, legutóbbi tavaly láthattuk a Terminátor: Genisysben, amelyben - valószínűleg ebben mindannyian egyetértünk - ő volt a legértékelhetőbb. De ha elérkezik az a pillanat, amikor többé már nem tud visszatérni, akkor sincs minden veszve: fia átveheti helyette a stafétát. 

Hirdetés

Bizonyára mindenkinek megvan az a jelenet, mikor kedvenc T-800-as Terminátorunk megszerzi ikonikussá vált motorját és napszemüvegét: a színész fia, Joseph Baena ezt a jelenetet hozta össze újra egy feltörekvő filmrendező, Ben Hess segítségével. Az eredmény elképesztő a hasonlóság miatt, nézzétek csak: 

Ha esetleg összevetnétek a jövőre 3D-ben újra mozikba kerülő eredetivel, hát íme: 

(Tisztában vagyunk vele, hogy szeptemberi videó, de nem bűn kirakni régebbit, így arra gondoltunk, hogy megosztjuk, hátha még valaki nem találkozott vele.) 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.