Hirdetés

Meggyőző előzetest kapott a Terror második évada

|

Az AMC antológiasorozata folytatódik és felettébb érdekesnek ígérkezik az új szezon.

Hirdetés

A Terror egyike volt azon 2018-ban debütált sorozatoknak, amik bőr alá kúszó atmoszférájukkal, rendkívül igényes történetvezetésükkel és persze kifogástalan színészi alakításokkal azonnal levettek minket a lábunkról. És persze a Terrorral kapcsolatban nem mehetünk el szó nélkül a felemás érzéseket keltő évadzáró mellett sem, amit sokan akár csalódásként is elkönyvelhettek magukban. Viszont az AMC gőzerővel robog tovább, és az antológiasorozatuk második évadának első hivatalos előzetesét ki is adták, és első ránézésre van okunk a bizakodásra.

Hirdetés

Az alig egyperces ízelítő szerint a második szezon sztorija a második világháború időszakában fog játszódni, egészen pontosan akkor, amikor Japán és az Egyesült Államok hadat üzentek egymásnak. Emiatt az USA-ban rekedt japánokat deportálják egy külön nekik épített táborba, amit különös és egyben hihetetlen halálesetek egész sora ráz meg. Nagyon úgy fest a dolog, hogy a második évadban is nagykanállal fogjuk habzsolni a természetfelettit, és ha hihetünk az előzetesnek, akkor ez nem holmi olcsó jump scare-es ijesztgetés lesz.

A Terror második etapja, aminek angol címe Terror: Infamy (aljasság, becstelenség) lesz, idén augusztusban (előreláthatólag 12-én, de ez a magyar premiert illetően még változhat) kerül majd a TV-k képernyőjére az AMC műsorán. 10 epizódot fog tartalmazni, mint anno az első felvonás, és úgyszintén Ridley Scott felel majd a vezető produceri munkálatokért.

Ti fogjátok majd nézni?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.