Hirdetés

Előzetesen a True Detective készítőjének új sorozata, a The Alienist

|

Még hogy a földön nem él ilyen?

Hirdetés

Viccet félretéve, Cary Fukunaga, a True Detective kreátora most ismét sorozatgyilkosok után nyomoztatja hőseit, azonban ezúttal a XIX. századi New Yorkban, amely várost Budapest alakítja a valóságban, ennek kapcsán érkezett ide Daniel Brühl, Dakota Fanning, valamint Luke Evans, aki be is nézett A Szépség és a Szörnyeteg magyar premierjére.

Hirdetés

A sztori Caleb Carr Anthony-díjnyertes regényét dolgozza fel, amelyben az 1896-os New Yorkban egy sorozatgyilkos férfi prostituáltakat gyilkol, ennek kapcsán nehéz nem észrevenni a Hasfelmetsző Jack története közti párhuzamokat. Evans és Brühl fog ezúttal a gyilkos útjába eredni, a sorozat alkotói között pedig Fukunagan kívül megtaláljuk az írók között Eric Roth-ot (Forrest Gump), Hossein Amini-t (Drive), és E. Max Frye-t (Foxcatcher) is, míg a rendezést a BAFTA-jelölt Jakob Verbruggen (Black Mirror) vállalta magára. A sorozat még idén érkezik a TNT-n.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.