Hirdetés

The Christmas Chronicles trailer - Kurt Russell Mikulásnak állt

|

Így már egészen más értelmet nyernek Kurt Russell korábbi filmjeinek címei, mint a Menekülés New Yorkból vagy a Nagy zűr kis Kínában.

Hirdetés

Biztosak voltunk benne, hogy egyszer be fog következni az is, hogy Kurt Russell (akit legutóbb A galaxis őrzői vol. 2-ben láthattunk) magára ölti a Mikulás jelmezt, de azt nem hittük volna, hogy ezt a Netflix kedvéért fogja megtenni. Pedig így történt és már meg is tudjuk mutatni, milyen lesz a piros kezeslábasban. 

Hirdetés

A The Christmas Chronicles című családi filmben Russell fogja életre kelteni a fehérszakállút, de rajta kívül láthatunk majd egy testvérpárt (Judah Lewis és Darby Camp megformálásában) is, akik fejükbe vették, hogy lefilmezik a Mikulást, így bizonyítva a létezését. Csakhogy semmi sem megy terv szerint és hamar átcsap a sztori a Karácsony megmentésébe... tehát csak a szokásos ünnepi sablontörténetnek tűnik, de ettől még lehet szíve. Döntsétek el ti, íme: 

Ahogy a trailerben is láthattátok, a film élőszereplős és CGI keverék lesz. A rendezői feladatokat Clay Kaytis (Angry Birds - A film) látja el, míg Chris Colombus (Reszkessetek, betörők!, Harry Potter és a bölcsek köve) producerként támogatja. Bármennyire is tűnik biztonsági játéknak a projekt, mi kíváncsiak vagyunk az ajándékokat osztogató Kurt Russellre, november 22-én pedig meg is nézhetjük majd a Netflixen. Mert van zsákjában minden jó, csontok, Dolgok, Élő Bolygó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.