Hirdetés

Ilyen lesz a 70-es évek pornóiparát prezentáló HBO sorozat

|

Mikrofonhaj, vastag bajusz, trapéznadrág, miniszoknyák, vagyis irány vissza a 70-es évek Amerikájába James Francoval, amikor a korhatáros filmgyártás fellendül.

Hirdetés

Az HBO nemrég publikálta az előzetesét a The Deuce névre hallgató sorozatának, ami a 70-es és 80-as évek New York városában fog játszódni abban az időben, amikor legalizálták a pornófilmek gyártását, és elkezdett szárnyalni az ipar.

Hirdetés

James Franco produceri munkássága mellett a főszerepet is elvállalta, és a 11.22.63 című Stephen King adaptáció után (amiben hasonlóan főszerepet játszott) nem is kételkedünk abban, hogy kiváló teljesítményt fog nyújtani. A széria elkészülése annak tudtában igen különös, hogy egy éve az alacsony nézettség miatt lelőtték a Bakelit saját gyártású sorozatukat, ami pont ugyanebben az időszakban játszódott, de a nézők mégsem voltak rá igazán kíváncsiak. Reméljük a The Deuce esetében más lesz a helyzet.

A The Deuce első része szeptember 10-én debütál majd az HBO-n. Nektek felkeltette az érdeklődéseteket az előzetes?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.