Hirdetés

Befutott a Kingsman-előzményfilm első előzetese

|

Végre szemtanúi lehetünk a Kingsman megalakulásának még a harmadik epizód előtt.

Hirdetés

Immáron öt éve, hogy a Kingsman: A titkos szolgálat alaposan belevéste a fejünkbe a "Modor mutatja, mit érsz" bölcsességet. Töki és Harry első kalandját az angol ügynökség színeiben univerzális imádat fogadta, 2017-ben folytatódott is a franchise az amerikai Statesman behozásával. Habár a második rész, Az Aranykör fogadtatása elmaradt az elődjétől, mégis bejelentették a készülő harmadik epizódot, valamint egy azt megelőző előzményfilmet is a szériához.

Hirdetés

Most pedig be is futott az eredetileg The Great Game alcímen futó előzményhez a legelső kedvcsináló, amit azóta átkereszteltek The King's Manre. A mozifilm az I. világháború idején játszódik, és az angliai titkos társaság megalapítását mutatja be egy olyan sötét időben, ahol a világ legrosszabb zsarnokai és bűnügyi zsenijei szövetkeztek egymással a világ ellen.

A rendező ismét Matthew Vaugn, Taron Egerton és Colin Firth helyett pedig ezúttal olyanok tűnnek fel a főbb szerepekben, mint Ralph Fiennes, Gemma Arterton, Rhys Ifans, Harris Dickinson, Daniel Brühl, Djimon Hounsou vagy Charles Dance. Szép kis színészgárda, annyi szent.

A film King's Man: A kezdetek címmel érkezik a magyar mozikba 2020. február 13-án. Az előzetes azonnal elnyerte a tetszésünket, ti mit gondoltok róla?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.